Welkom bij mijn webdesign:

Website Two Season Bites
Waarom kan deze applicatie niet meer ontbreken in jouw dagelijks leven?
Het project

De focus van deze website ligt op de promotie van de webapplicatie Two Season Bites. Het doel van de website is om de bezoeker in stappen te informeren over de totstandkoming van de webapplicatie en waarom dit voor hen een meerwaarde is.

Binnen het ontwerp is er gekeken naar de stijl van de webapplicatie. Deze straalt sfeer en emotie uit. Dit is doorgevoerd binnen de website door grote elementen te gebruiken. Tevens is de speelsheid terug te zien in de blauwe golf vlakken.

Binnen de interface is de navigatie vastgezet aan de bovenkant van de browser. Zo is navigeren makkelijk te bedienen bij scrollen. Tevens kan de gebruiker video’s bekijken van de webapplicatie alvorens hij er voor kiest om de webapplicatie te gaan testen.

Bekijk hier de volledige websiteWebpagina's TravelluGebruikte programma’s

Adobe Illustrator
In dit programma heb ik de wireframes ontwikkeld die nodig waren voor de website.

Adobe Photoshop
Dit programma is gebruikt om alle foto's te bewerken zodat deze op elkaar afgestemd zijn. Zo zijn de kleuren bijgesteld middels selectieve kleur en levels.

• Adobe Muse
In dit programma is de website technisch ontworpen. Hierin zijn alle beelden en teksten bij elkaar gekomen tot het eindontwerp. Dit eindontwerp is tevens responsive.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!