Welkom bij mijn webdesign:

Reiswebsite Travellu
Eens een keer geen normale reiswebsite maar één die zich echt focused op jou!
Het project

Een webdesignproject voor Travellu. Een fictief bedrijf met als doel meer te zijn dan een organisatie waar mensen een reis boeken. Men wil zich profileren als full service reisorganisatie die haar klanten een volledige experience geeft. Travellu wil in het hele reistraject een rol spelen waarbij ze hun klanten inspireren, informeren, faciliteren en committeren.

Binnen het concept van de website heb ik mij gefocust op de behoeften van de reiziger en hoe Travellu zich hierin mee kan profileren als full service organisatie. De gebruiker krijgt op de homepage direct de mogelijkheid zijn eigen droomvakantie te beschrijven. De website komt vervolgens met geschikte reizen. Daarnaast kan de gebruiker in één overzicht zowel de heen- als terugreis boeken. Zo is het overzichtelijk en wordt alleen de gevraagde informatie getoond.

Het design is speels opgezet door een groot hoofdmenu met ieder menu-item zijn eigen vorm. De zoekmogelijkheid is altijd te vinden in de header. Deze is transparant zodat de achterliggende afbeelding doorloopt.

>> Bekijk hier de volledige website en geef je mening <<Webpagina's Travellu


Gebruikte programma’s

• Adobe Illustrator
In Adobe Illustrator heb ik alle wireframes en screendesigns uitgewerkt.
Daarbij heb ik alle requirements die de opdrachtgever heeft opgegeven eerst verwerkt in de wireframes alvorens het definitieve design erover heen is gekomen.

-•Adobe Photoshop
Adobe Photoshop is gebruikt voor het bewerken van de foto's.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!