Reiswebsite Dreamtrip


 • Dreamtrip

 • De ideeën en de oplossing
  Binnen het concept van de website heb ik mij gefocust op de behoeften van de reiziger. De gebruiker krijgt direct de mogelijkheid zijn eigen droomvakantie zelf te ontwikkelen middels een configurator. Hierbij is de gebruiker in staat verschillende landen en activiteiten die hij wilt ondernemen tijdens zijn droomvakantie te selecteren. Tijdens de tweede stap komt de configurator met een reisplan per land waarin de activiteiten en bezienswaardigheden zijn opgenomen. Mocht de gebruiker niet zijn eigen droomvakantie willen samenstellen dan is er de optie om bestaande vakantietrips te selecteren en te boeken. Zo kan Dreamtrip meerdere doelgroepen aanspreken.

  Om de gebruiker voordat hij een droomvakantie gaat de inspireren is de website speels opgezet. Dit is te zien aan de schuine lijnen en kleurvlakken in de huisstijl. Zo wordt op elke webpagina een emotie weergegeven.

  Het project

  De opdracht
  Dreamtrip wil meer zijn dan een organisatie waar mensen een reis kunnen boeken. Zij willen zich profileren als full service reisorganisatie die haar klanten een volledige experience geeft. Dreamtrip wil in het hele reistraject een rol spelen waarbij ze hun klanten inspireren, informeren, faciliteren en committeren.

  Mijn uitdagingen
  • Hoe geef je de bezoeker een volledige experience.

  Specifieke rol
  Conceptontwikkeling, Interaction Design, User Experience en Graphic Design.

 • Kies de landen waar jij heen wilt

Website Dreamtrip Homepage
Website Dreamtrip Populaire reizen
Website Dreamtrip een reis
Website Dreamtrip eigen droomreis
Website Dreamtrip jouw droomreisGebruikte programma's

Sketch app
In sketch app heb ik alle wireframes en screendesigns ontwikkelt en uitgewerkt.
Daarbij heb ik alle requirements die de opdrachtgever heeft opgegeven eerst verwerkt in de wireframes alvorens het definitieve design is ontwikkeld.

Adobe Illustrator
In Adobe Illustrator zijn alle vectoren die nodig zijn voor het design ontwikkelt. Denk hierbij aan het lijnenspel achter elk blok.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!