Welkom bij mijn gemaakte webdesigns

De kracht van het webdesign
Is niet het eindresultaat, maar de weg die is afgelegd van concept tot ontwerp
Bekijk het snel!


Het gebruiksgemak

Webdesign heeft niet alleen met de bovenste laag te maken (het design) maar juist met het gebruikersgemak.
Kan de gebruiker zijn informatie op de plaats vinden waar hij het verwacht?. Zo niet hoe kunnen wij dit verbeteren?

Het maken van wireframes en contact met de eindgebruiker helpt hierbij. Tevens kan het gebruik van design elementen een toegevoegde waarden zijn om de interactie met de gebruiker te vergroten.

image
Webdesign
Travellu wil meer zijn dan een organisatie waar mensen een reis kunnen boeken. Men wil zich profileren als full service reisorganisatie die de klanten een volledige experience geeft.
Bekijk snel
image
Webdesign
Het doel van deze webshop is het verkopen van sneakers. De uitstraling van de webshop moest een stoer tintje meekrijgen.
Bekijk
image
Webdesign
Het doel van deze website is om de webapplicatie Two Season Bites te promoten. De gebruiker krijgt door de website meer informatie over het tot stant komen van de applicatie en waarom deze een meerwaarde is in hun dagelijks leven.
Bekijk snel
image
Webdesign
De doelstelling van dit re-design is het optimaliseren van de bedrijfswebsite. Hierbij moet gedacht worden aan een re-design van de vormgeving, structuur en het weergeven van de verschillende content.
Bekijk snel
image
Webdesign
De huisstijl van Stichting IJsselvaart is de basis geweest voor deze website. De doelgroep voor deze website zijn vooral volwassenen en ouderen.
Bekijk snel
image
Webdesign
Het doel van de betalingspagina was om een betalingsproces te ontwikkelen waarin de gebruiker gemakkelijker door het proces loopt.
Bekijk snel

Laatste ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn nieuwste projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!