Welkom bij:

Desktop application: YourStyle
Jouw ruimte, style en unieke inrichting. Met YourStyle maak je van jouw huis een echt thuis.
Het project

YourStyle is een woninginrichter voor mensen die voor het eerst een woning gehuurd of gekocht hebben. Deze moet ingericht worden naar de smaak en wensen van de bewoner. Met YourSstyle kan de gebruiker dit doen door voor elke kamer een project aan te maken en daar de producten naar de ruimte te slepen. Zo worden de producten visueel zichtbaar. Tevens kan er bepaald worden of het product wel of niet wordt aangeschaft. Dit kan direct vanuit je projectruimte.

Binnen de interface is er rekening gehouden met het aanmaken van verschillende projecten en het zoeken naar producten. De gebruiker kan via de interface een zoekcriteria opgeven. Deze zoekresultaten worden visueel weergegeven met daarbij bijhorende informatie over het product. Doordat de gebruiker zelf zijn producten aanklikt verschijnt het product in zijn ruimte, zo wordt de interactie tussen de gebruiker en YourStyle vergroot. Daarnaast kan de gebruiker gemakkelijk zijn producten bestellen via het eenvoudige dashboard of het hoofdmenu.

Start YourStyle Desktop Application
Jouw Ruimte YourStyle Desktop Application
Winkelwagen YourStyle Desktop Application
Meldingen YourStyle Desktop Application
Bestellingen YourStyle Desktop Application


Gebruikte programma's

Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator is de gehele interface van YourStyle ontwikkeld. Allereerst is er begonnen met het ontwikkelen van de wireframes in een later stadium zijn deze omgezet naar een grafisch design.

Adobe Photoshop
Met Adobe Photoshop zijn alle afbeeldingen bewerkt zodat deze dezelfde sfeer uitstralen.
Axure Pro
In Axure Pro zijn verschillende prototypes ontwikkeld voor de gebruikerstesten. Het eindproduct is hier tevens in opgeleverd. Het klikbaar model laat zien hoe de desktop applicatie dient te werken. Zo hebben de developers een goede basis bij de ontwikkeling.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!