Welkom bij mijn webapplicatie:

Two Season Bites
Creëren nu je eigen zomer- en winter recepten op basis van jouw voorkeuren
Het project

Dit minor project heeft als doel het zelf samenstellen van je eigen gerecht in verschillende seizoenen. De focus ligt op het gevoel van de eindgebruiker in combinatie met visuele interactie design.

Binnen de interface is er een vier-stappen plan ontwikkeld, om zo informatie op te delen. De gebruiker doorloopt deze stappen visueel. Zo kiest de gebruiker een seizoen, basisgerecht en ingrediënten. De gekozen onderdelen worden visueel op een bord weergegeven, totdat het gerecht klaar is. Two Season Bites genereert in de laatste stap de bereidingswijze.

>> Ga de uitdaging aan en maak hier je eigen gerecht <<

Schermen Two Season Bites


Gebruikte programma's

Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator zijn alle buttons ontwikkeld. Zodat de gebruiker kan navigeren naar andere schermen.

Adobe Photoshop
Met Adobe Photoshop zijn alle afbeeldingen vrijstaand gemaakt. Verder zijn er kleurcorrecties uitgevoerd, zodat de verschillende afbeeldingen beter op elkaar aansluiten

Adobe Edge Animate
In Adobe Edge Animate is de gehele applicatie tot stand gekomen. Alle onderdelen zijn hier bij elkaar gekomen zoals de afbeeldingen, navigatie-elementen en Javascript.

Javascript
Met behulp van Javascript zijn de er if, else en else if statements gekoppeld aan de verschillende ingrediënten, schermen, navigatiemogelijkheden en gerechten.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!