Welkom bij mijn re-design van het:

PIM-systeem van Compano
Eén systeem voor het beheren van artikel- en productinformatie. Er ontstaat ‘one version of the truth‘.
Bekijk het snel!

Deze opdracht is mijn afstudeerproject geweest voor de opleiding Communication & Multimedia Design. De doelstelling van deze opdracht was om de user-interface geschikt te maken voor zowel data-, product- als marketingmanagers. De flow binnen het systeem is het importeren-, verbeteren-, en exporteren van data.

Het doel is om een nieuwe structuur te bedenken waarmee alle gebruikersgroepen uit de voeten kunnen. Momenteen worden functionaliteit op verschillende manieren en plaatsen weergegeven en raken de eindgebruikers de weg kwijt binnen de bestaande user-interface.

Bekijk hier het volledige eindresultaatHuidige user-interface PIM-systeem

Gebruikte programma’s

• Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator zijn alle wireframes ontwikkeld. Tevens is hier de gehele vormgeving in ontworpen.

• Axure RP Pro
In Axure RP Pro zijn de prototypes ontwikkeld. Aangezien er tijdens deze opdracht vaak getest is met de gebruikers zijn er meerdere prototypes ontwikkeld. Deze zijn vervolgens getest door de gebruikers verschillende scenario's te laten uitvoeren. Zo ben ik in staat geweest om feedback te verkrijgen die ik vervolgens kon verwerken in het eindontwerp.
• HTML & CSS
Met HTML 5 & CSS 3 is het prototype omgezet voor webinterface. In samenwerking met de programmeurs zijn er voor de verschillende functionaliteiten componenten ontwikkeld. Deze hebben vervolgens een styling meegekregen middels HTML & CSS.

Laatste ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn nieuwste projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!