Welkom bij:

Mobile application: Go Your Way
Raak gemotiveerd door je eigen training samen te stellen. Behaal je doelen.
Het project

Go Your Way is een mobiele applicatie met als doel de sporter zijn eigen training samen te laten stellen. De focus ligt daarbij op het motiveren van deze sporter. Dit wordt gedaan door feedback te geven.

Binnen de interface is de navigatie eenvoudig. Stap voor Stap kan de gebruiker zijn voorkeuren voor zijn training invoeren. Alvorens er gestart wordt met de training krijgt de gebruiker een overzicht van zijn gekozen onderdelen. Daarnaast kan de gebruiker te aller tijden zijn training pauzeren of stoppen. Zo kan de gebruiker zelf bepalen hoe hij zijn training volbrengt.

Schermen Go Your Way Mobile application


Gebruikte programma's

Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator is de gehele interface van Go Your Way ontwikkeld. Allereerst is er begonnen met het ontwikkelen van de wireframes in een later stadium zijn deze omgezet naar een grafisch design.

Adobe Photoshop
Met Adobe Photoshop zijn alle afbeeldingen bewerkt, denk vooral aan kleurcorrecties zodat elke afbeelding dezelfde emotie en kracht als uitstraling heeft gekregen.

Axure Pro
In Axure Pro is het prototype ontwikkeld zodat er gebruikerstesten gepland konden worden. Het ging hierbij niet zozeer om het grafisch design maar juist om de functionaliteiten te testen.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!