Welkom bij mijn webapplicatie:

Delicious Smoothies
De gebruiker op een interactieve manier geïnteresseerd en betrokken laten zijn.
Bekijk het snel!


Deze applicatie heeft als doel om mensen door middel van smoothies meer goede voeding (fruit) te laten nuttigen. Zodat zij een goed alternatief krijgen voor minder gezonde producten zoals fastfood.

Door middel van deze applicatie is het de bedoeling dat de gebruiker op een interactieve manier geïnteresseerd raakt over wat fruit voor hen kan betekenen. Informatie over de verschillende fruitsoorten speelt hierbij een belangrijke rol.Character en App ontwerp

Het character is gebaseerd op een pak yoghurt. De gebruiker heeft deze in de applicatie nodig heeft voor het maken van zijn smoothie.

Smoothie Wereld


De interface

De navigatie van de applicatie bevindt zich onder in het scherm zodat deze altijd in beeld blijft. Met de navigatie is de gebruiker in staat om in te zoomen op verschillende gebieden. Tevens kan de gebruiker zien welk soort smoothie hij aan het maken is.

Smoothie Wereld

Gebruikte programma’s

• Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator heb ik alle vormgeving gemaakt. Ik heb zowel het character als alle omgevingen zelf getekend.

• Adobe Edge Animate
In Adobe Edge Animatie heb ik de applicatie gebouwd. Hierbij moet gedacht worden aan het animeren van het character en coderen van de interactieve elementen die beschikbaar zijn in de applicatie.

• Javascript
Met behulp van Javascript zijn de interactieve elementen tot stand gekomen.

Laatste ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn nieuwste projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!