Welkom bij mijn graphic design:

Basisconcept reisbrochures
Één basisconcept dat gebruikt wordt binnen alle reisbrochures in deze nieuwe lijn
Het project

Een grafisch project met als doel één concept te ontwikkelen die voor alle reisbrochures gebruikt kan worden. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met het aantal tekst en foto's.

Binnen het ontwerp is er voor gekozen om alle tekst in schreefletters uit te voeren. Dit zorgt voor een grotere vormvariatie. Hierdoor zijn de letters meer onderscheidend van elkaar en sneller herkenbaar. Dit vergroot het leesgemak. De kopregels hebben daarbij een grotere lettercorps zodat de lezer naar de tekst toe getrokken wordt. Voor de beeldtaal van de reisbrochures is er gekozen om veel sfeer foto's van het land te tonen om de lezer echt het gevoel te geven van het desbetreffende land. Hierdoor wordt de sfeerbeleving groter.

Reisbrochures in één stijl
Reisbrochures in één stijlGebruikte programma’s

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop is gebruikt om de foto's te bewerken naar het gewenste resultaat. Zo zijn er kleurcorrecties uitgevoerd om het gevoel te vergroten.

Adobe InDesign
Het opmaken van de verschillende brochures is gebeurd in Adobe InDesign. Vervolgens zijn deze met afloop naar de drukker verstuurd.

Unieke ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn unieke ontwerpen?
Bekijk ze hiernaast, door te klikken op één van deze vier ontwerpen kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!