Welkom bij mijn gemaakte animaties

De kracht van bewegend beeld
Interacties creëren door middel van animaties binnen het webdesign, daar gaat het om
Bekijk het snel!


Interactie met de gebruiker

Een manier om de interactie te vergroten tussen de gebruiker en het systeem zijn onder andere het toevoegen van animaties binnen webdesign en webapplicaties. De gebruiker raakt getriggerd door bewegend beeld, waardoor dit beter waargenomen wordt. En attentiewaarden van het object wordt vergroot.

Dit kan er voor zorgen dat er een grotere verbintenis ontstaat. Deze techniek kan gebruikt worden bij call-to action, formulieren en headers.

image
Interactive Animations
Het doel van de geanimeerde iconen is om meer attentiewaarde te creëren bij de eindgebruiker. Dit wordt gedaan door minimalistische bewegingen toe te voegen aan de iconen.
Bekijk snel
image
Webdesign
Het doel van deze website is om de webapplicatie Two Season Bites te promoten. De gebruiker krijgt door de website meer informatie over het tot stant komen van de applicatie en waarom deze een meerwaarde is in hun dagelijks leven.
Bekijk snel
image
Webdesign
Travellu wil meer zijn dan een organisatie waar mensen een reis kunnen boeken. Men wil zich profileren als full service reisorganisatie die de klanten een volledige experience geeft.
Bekijk snel

Laatste ontwerpen

Nieuwsgierig naar mijn nieuwste projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je direct bij de projecten.
Veel plezier!