Welkom bij mijn re-design van het:

PIM-systeem van Compano
Eén systeem voor het beheren van artikel- en productinformatie. Er ontstaat ‘one version of the truth‘.
Bekijk het snel!

Dit re-design is mijn afstudeeropdracht geweest. De doelstelling van dit re-design is om de user-interface geschikt te maken voor zowel data-, product- als marketingmanagers. De flow is het importeren-, verbeteren-, en exporteren van data.

Het doel is om een nieuwe structuur te bedenken waarmee alle gebruikersgroepen uit de voeten kunnen. Momenteen worden functionaliteit op verschillende manieren en plaatsen weergegeven en raken de gebruikers de weg kwijt binnen de bestaande user-interface.

Bekijk hier het volledige re-design

Huidige user-interface PIM-systeem
Gebruikte programma’s

• Adobe Illustrator
Met Adobe Illustrator zijn alle wireframes ontwikkeld. Tevens is hier de gehele vormgeving in ontworpen.

• Axure RP Pro
In Axure RP Pro zijn de prototypes ontwikkeld. Aangezien er tijdens deze opdracht vaak getest is met de gebruikers zijn er meerdere prototypes ontwikkeld. Deze zijn vervolgens getest door de gebruikers verschillende scenario's te laten uitvoeren. Zo ben ik in staat geweest om feedback te verkrijgen die ik vervolgens kon verwerken in het eindontwerp.
• HTML & CSS
Met HTML 5 & CSS 3 is het prototype omgezet voor webinterface. In samenwerking met de programmeurs zijn er voor de verschillende functionaliteiten componenten ontwikkeld. Deze hebben vervolgens een styling meegekregen middels HTML & CSS.

Laatste ontwerpen

Benieuwd geworden naar mijn laatst gemaakte projecten?
Bekijk ze snel hiernaast, door te klikken op één van deze vier projecten kom je vanzelf terecht op de juiste pagina.
Veel plezier!